Jessica lättar på hjärtat med en åsikt.

Jag har en åsikt/kommentar. Jag får alltid höra massa citater och kommentarer angående mitt ''hatande'' Vad har ni gjort mig till? Jag hatar inte, jag är ingen hatare. Jag kan säga att jag hatar den och det, men det är inget äkta hat från hjärtat lixom? Okej visst finns det undantag. Det är mest att jag stör mig på folk. Jag stör mig på små grejer och på större grejer. Det har jag alltid gjort och kommer förmodligen alltid att göra det. Jag kan inte göra någonting åt det lixom, det finns inom mig. Jag kan inte leva utan det, och kan inte vara med det!

Men en sak ska ni fanimej veta. Jag är verkligen ingen hatare. Jag kan slänga ut en massa kommentarer och säga att jag hatar den den den men det betyder inte att jag är en dålig människa för det? Eller? Alla har sina åsikter och ni får ta det hur ni vill.. men jag tar det inte som att jag är en dålig människa. För det finns ju folk man verkligen ogillar? Och för mig kan ogilla leda till hat, när jag verkligen hatar någon så gör jag det från hela hjärtat. Utan mina vänner, familj, klasskamrater och så (läs noggrant här så att ni inte uppfattar allting på fel sätt) . Jag kan säga en massa saker jag inte menar till mina vänner och familj. Men när det kommer till andra så är hata, hata. That's it. Och jag tänker inte ändra på det. För det varken stör mig på något sätt och vis.

Där är ett av typ 100 exempel. Kanrabbla upp flera tusen anledningar men det behövs inte för att ni ska kunna förstå. Var bara tvungen att lätta lite på hjärtat med den här inlägget.

F R E S H N E S S


Så, kom ut från duschen ren och fin! Har hunnit plugga lite NO, smörjt min kropp med bodylotion. Ska kanske hem till min syster i rissne ikväll. Får se om jag har ork. Annars stannar jag hemma och åker dit redan imorgon bitti! =) Det blev ingen promenad idag eftersom jag kom ut från duschen sent och mitt hår var blott och jag frös. Så ska alldeles strax lägga 'brun utan sol' och vänta tills resultatet visas. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir nog flera inlägg som alltid..
RSS 2.0