- Man väljer själv hur man vill må.


Jag har inte orkat blogga eller knappt brytt mig om bloggen. Har inte heller gjort något speciellt så jag har nog inget att skriva om. Igår var det jobb sen sov jag hos min brors fru, idag var det jobb och efter det grilla jag med några vänner i fitja och sen kom jag hem och kolla på film. Imorgon är det sista dagen på jobbet, det känns väldigt tråkigt och dåligt. En månad till skulle jag icke tacka nej till. Erfarenhet och olathet stod i listan under dessa 3 veckor. Nu är jag tillbaka till de gamla. Sova länge, vakna, äta, sova, kolla på tv, blogga då & då. Alltså inget liv som ni själva ser!

Tråkigaste sommarlovet ever. Jag vill bort, och så mycket som har hänt. I need a semester right now! Men får se hur det blir. Antingen libanon i 2 månader eller något annat land med min syster i 1-2 vecka/or. Jag blir den lyckligaste när jag åker bort. Bara jag är borta från sverige och glömmer vissa människor man hade i sitt liv.

Don't worry about something that happened yesterday. If you're too worried about the past, you'll miss the future.


Hej sunshines!
Igår jobba jag, sen kom jag hem med Ariane och vi snacka, åt och hade det kul. Efter det mötte vi Heradi och Benji och var med dom. Efter ett tag så kom några killar och vi åkte runt med dom i bilen och gick av i Vårby. Sen mötte jag D och var med honom. Lite drama men jag orkar inte bry mig mer! Kom hem vid 11 och somna nästan direkt.

Jag har jobbat idag och det har varit en av dom bästa faktist. Var ute med Sofia och Alex i nästan 3 timmar och promenerade med gamlingarna. Sen hände det inte så mycket. Åt bär med vaniljglass, mumma! Kom precis hem och tänkte sova ut, sen får jag se om jag går ut eller stannar hemma. Tål inte solen så mycket, tråkigt nog. Några rader inlägg kommer upp!

Q/A

Fråga 1:  hahaha snälla människa, du skriver om en ny person varje dag, vem är dit liv eegentligen.
Svar 1: Haha vet du vad? Sug på din tumme och sluta bry dig om vem jag skriver och hur ofta jag gör det. Du har nog fel på synen och borde kolla upp det! Vadå om ny person varje dag? Din råtta, låt mig skriva jag kanske har för underbara vänner och vill skriva om dom vilket du inte har. Gör mig en tjänst snälla du, sluta kommentera min blogg och läs aldrig den mer! Det skulle glädja mig.


Fråga 2:
Va söt! Fett fin tröja kan du fråga din kompis vart ifrån har hon köpt den snälla du :-)
Svar 2: Tack ska du ha! Den är faktist min, hon låna den från mig och den kommer från Gina tricot om jag minns rätt! Men den finns inte kvar jag köpte den för ett tag sen =)

RSS 2.0