Summertimes!


Fan vad jag saknar sommartider, då man bara sitter ute på rasterna och snackar, lyssnar på musik, har det skoj, njuter av varenda sekund, umgås, skrattar, käkar nötter osv. Åh!

Här ska det finnas en rubrik.


Hello there!
Vilken dag det har varit idag haha! Under B-språken så gjorde vi påskägg. Och det var tävling. 3 kunde vinna och få godis. Min vann såklart! Fick påskägg som jag har sparat :) blev så glad hehe! Kan visa en bild sen ifall någon är intresserad? Anyway, efter skolan mötte jag pappa och mamma, vi åkte till ica och köpte godis. Sen åkte vi runt och handlade, jag väntade i bilen och sov hela vägen, sen kom jag hem klockan 7, bytte om och gick till ungdomsgården i skärholmen till 8. Sen mötte jag mery och ariane i vårberg, vi åkte till skärholmen och mötte Mona. Vi gick på en lång prommenad, till heron city och tillbaka. Vi köpte varsin glass och jag köpte glass och 3 cheesburgare. Hade fan inte ätit sen 12 :O så kom jag hem för 20 minuter sen. Ska ta på mig pjamas nu.

31 Mars


GOD MORGON! Vaknade för 10 minuter sen, helt död! Orkar inte göra någonting :/ sov klockan 3 igår, och det är nog därför. Ska ha på mig vad som helst idag. Det märks att det kommer vara en seg/tråkig dag. Vi hörs efter skolan. Hugs ♥

RSS 2.0